Obs! Alla priser inklusive moms.   Besök EDCON.SE Webshop. Ergonomi, Datorer på ShopMania   Obs! Alla priser inklusive moms.

Kategorier

Tillverkare

Nyhetsbrev

Läs mer om Salux Skönhetsdukar

El & Data

Det finns inga produkter i kategorin.
El & Data

I kontors- och konferensmiljöer finns ofta behovet att enkelt och smidigt kunna koppla ström- och nätverksförsörjning...

Mer

Underkategorier

 • Axessline Desk. Montage på bordskant

  Monteras enkelt på t ex kanten av ett arbetsbord med medföljande klämfäste.

 • Axessline. Montage i bord

  Integreras i bordsskivan. PopUp för ett enkelt tryck på toppen lyfts hela uttagslisten till sitt öppna läge. Axessline QuickBox är ett kompakt “access-center” för ett nedfällt montage i bordsskiva, vilken är mycket enkel att installera. Har en fjädermekanism, som med ett tryck automatiskt öppnar toppluckan.

 • Axessline Uttagslister. Montage i brunn

  Monteras enkelt i botten av t ex ett kabeldike. Försedd med 0,3 m kablar och Wieland anslutning, måste kompletteras med el-anslutning Wieland-Schuko.

 • Iris Powerhub

  Byt sladdkaos mot svensk design! Iris Powerhub utmanar det traditionella grenuttaget och sätter ny branschstandard vad gäller både design och funktion.

 • Powerdot

  Ett unikt koncept för el, data och media.
  Där du vill ha det!

 • Trådlös laddning QI

  Axessline säkerställer på ett enkelt vis, att din smartphone alltid är laddad när det som bäst behövs. Perfekt både på kontoret och i hemmiljö, som på hotell och annan offentlig miljö!