Obs! Alla priser inklusive moms.   Besök EDCON.SE Webshop. Ergonomi, Datorer på ShopMania   Obs! Alla priser inklusive moms.

Kategorier

Tillverkare

Nyhetsbrev

Läs mer om Salux Skönhetsdukar

Tangentbord - Utdrag

Det finns inga produkter i kategorin.
Tangentbord - Utdrag

Tangentbord med sladd eller Trådlösa. Även vätskesäkra, vattentäta tangentbord. Skydd för tangentbordet....

Mer

Underkategorier

 • Tangentbord - Sladd

  Tangentbord med sladd finns här.

 • Tangentbord - Trådlöst

  Trådlösa tangentbord, wireless keyboards.

 • Tangentbord - Vätskesäkra

  Hur smutsigt är ditt tangentbord? Med ett vattensäkert tangentbord gör du det möjligt att hålla bakterierna borta. Tangentborden från Unotron med sin helt vatten- och partikeltäta SpillSeal-teknologi gör att tangentbordet klara nedsänkning i desinficeringsvätskor och sköljning under rinnande vatten. Antibakteriell behandling av plasten gör att bakterier har mycket svårare att "få fäste", det innebär att även om tangentbordet inte tvättas så är bakteriefloran lägre än på vanliga tangentbord. Komplettera också med en mus i samma kvalité!

 • Tangentbordsskydd

  Skydd för ditt tangentbord. Plastfilm att lägga över dina tangenter.

 • Tangentbordsutdrag

  Ett in- och utdragbart tangentbordsutdrag gör tangentbordet lätt åtkomligt och lätt att skjuta undan när det inte används. Skrivbordsyta frigörs och en liten arbetsplats blir större. Bästa möjliga arbetsställning får du om du väljer ett utdrag som kan ställas in i höjdled till samma höjd som skrivbordsskivan. Monteras enkelt under skrivbordet.