Obs! Alla priser inklusive moms.   Besök EDCON.SE Webshop. Ergonomi, Datorer på ShopMania   Obs! Alla priser inklusive moms.

Kategorier

Tillverkare

Nyhetsbrev

Läs mer om Salux Skönhetsdukar

Köpvillkor hos EDCON

1. Allmänt

EDCON Webshop vänder sig både till företag och privatpersoner. Försäljning till privatpersoner sker endast mot kontantbetalning eller via Payson. Försäljning sker inte till minderåriga (under 18 år endast med målsmans godkännande). Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Leverantörer förbehåller sig rätten till ändringar i samband med produktändringar. 

Dessa villkor är tillämpliga i fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med desamma. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen, och för företag - Köplagen. Köplagen är, till skillnad från Konsumentköplagen, dispositiv vilket innebär att företag kan avtala annat än vad lagen föreskriver. 

2. Köp och beställning

Vi bekräftar din order genom en Orderkopia som genereras automatiskt av vår webshop. Denna Orderkopia skickas till den e-post du angett när du registrerade din order. Vi bekräftar även via e-post leveranstid för din order.

3. Betalningsalternativ

EDCON erbjuder ett flertal betalningsalternativ. Läs mer under "Att handla hos oss".
 

4. Priser

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar. Alla priser angivna inklusive moms och exkl. frakt, om inget annat anges. Aktuell momssats f n 25 %.
 

5. Frakter

Leveranser sker via DB Schenker, DHL eller Posten och till den leveransadress som angetts vid beställningen. Normal leveranstid är 1-7 dagar. Vår målsättning är att våra grossister har produkterna i lager, leverans sker enligt deras avtal. Om leveranstiden avviker meddelar vi dig detta och du har givetvis rätt att ändra eller annullera din order om så är fallet.

6. Reklamationer

Vid reklamationer eller felleverans måste du kontakta oss och få ett returnummer innan varan skickas tillbaka. Beställningsvaror kan givetvis ej returneras. Varor där originalförpackningen förstörts eller försvunnit, komponenter saknas och när varan är använd kan inte returneras.

7.Garanti

Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Normalt lämnas 1 års garanti om inget annat är angivet.

8. Äganderättsförbehåll

Äganderätten till sålda varor förbehålls EDCON, till dess varorna är till fullo betalda. Kunden äger således inte rätt att i sin tur överlåta eller sälja inköpta varor innan dessa är till fullo betalda. EDCON förbehåller sig också rätten att återta varorna om kunden inte iakttar betalningsvillkoren. 

Information om pantsättning
Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

9. Personuppgifter

EDCON lagrar de uppgifter du registrerar hos oss för att kunna fullfölja våra åtaganden till dig som kund. Vi kommer inte att lämna ut våra uppgifter till 3:e part. Vi använder cookies för att kunna hantera din order, accepterar du inte cookies kan du inte handla i vår webshop. Du kan när som helst få tillgång till den information som vi har lagrat om dig och om den är felaktigt kan du begära att den rättas eller tas bort. Kontakta oss på info@edcon.se om vill ha mer information.

10. Information om ångerrätt

”Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”